TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  SMARTBIN

  SMARTBIN Panttikerääjä 10-150 L

  Maailman paras, siirrettävä roska/panttikeräys -ständi
  -Toimii kaikkien pussi ja säkkikokojen kanssa
  Sairaalatasoinen puhtus ja tehokas mainonta
  Sisältyy: Musta jalka ja kannelinen roskajärjestelmä
  Lisätietoa >>>

  MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN ROSKA JA PANTTIKERÄÄJÄ

  SMARTBIN tarjoaa sairaalaluokan hygieniaa ja helpompaa kierrättämistä esim panttipulloille ja purkeille. Takaosan ja kannen voidaan brändätä ja voit viestittää minkälaista sisältöä tulee mihinkin kerääjään. Teline voi myös toimia sponsori-mainoksena, jolloin esim. seura liittää siihen logonsa kerääjään ja yritykset ja yksityiset auttavat asettamalla tyhjät panttipurkkinsa ja pullonsa, kannattaen seuraa.

  Sairaala - Telinettä käytetään keräyspisteenä hengityssuojaimille ja käsineille. Kansi voidaan pitää suojattuna estäen taudin leviämistä ja kun säkki poistetaan niin se ei "hönkäise" kontaminoitua ilmaa koska pussi/säkki voidaan sulkea suuaukosta ennen kuin sen siirtää. Teline kestää desinfioimista.

  Sponsorointi - Myy SMARTBIN konseptin sponsorillesi ja tämän jälkeen voit kerätä panttipurkit ja pullot säkkeihin. Hae säkit sponsorin luota ja panttaa sisältö suoraan seuran tilille. Win-win.

  Tuotanto _ SMARTBIN on todella kätevä koska voit siirtää telinee juuri sinne missä roskaa syntyy. Kaiken kokoiset pussit ja säkit sopivat telineeseen. Järjestelmä on todella käyttäjäystävällinen koska sinun ei tarvitse nostaa säkkiä - irroitat sen suuaukosta ja annat säkin pudota lattialle.

  Messuosasto - Tarjoa asiakkaille kahvia, vesipulloja ja makeata, näytä että olet ekologinen tarjoamalla asiakkaalle mahdollisuuden kierrättää jätteet useimpiin, merkattuun ja brändättyyn SMARTBINiin. Pyydä meiltä ehdotuksia brändäykseen.

  Valmistettu TETRIXillä, Suomessa!

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen ylävoikealta.


   
  EUR
   
  Määrä

  SMARTBIN Panttikerääjä 10-150 L
  129,00
   
  Kansitarra (sinun brädäys)
  7,50
   
  Tarra takalevyyn
  16,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa