Messuosasto Hinta Malli & messuständin koko | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Messuosasto Malli Messuideat 2024-01-22T15:24:33+00:00

  Valitse rajaton messuosasto

  Säästä ja nopeuta omalla ready-to-go messuosastolla. Moduulirakenteiset, käyttövalmiit messuosastomme maksavat jopa vähemmän kuin messuseinien kertavuokra, ja mitä parasta osastomme ovat myös nopeita pystyttää ja helppo kuljettaa. Rakenna leveää, korkeaa, tee kulmia ja yhdistä rajattomasti – miltei.

  TUBE Messuosasto - Euroopan edullisin modulirakenteinen messuosasto. Halpa!

  TUBE – Euroopan edullisin modulirakenteinen messuosasto
  TUBE rakennetaan 30mm paksuista, todella kevyistä alumiiniputkista jotka muodostavat kehyksen joko 100 tai 150cm leveydessä. Messukorkeus on 250cm. Putket liitetään toisiinsa painamalla ja valmiit kehykset napsautetaan toisiinsa TUBE pidikkeillä. Voit rakentaa kulmissa ja jatkaa seinää niin leveäksi kuin itse haluat. Myös logoseinien räätälöinti mahdollista.

  Helppo ja edullinen kuvapäivitys. Mahdollisuus kaksipuolisuuteen. Voit rakentaa missä kulmissa tahansa ja tehdä esim. torneja, sovituskoppeja ja seiniä kaikissa muodoissa.

  TUBE messuosasto mallit ja hinta >

  ALU - Klassinen, helposti muunneltava messuosasto helppo pystyttää

  ALU – Klassinen, helposti muunneltava osastot kaikilla herkuilla
  Sekä “Modul” että “Extend” messuseinä-versioita saatavana. ALU koostuu TETRIXin omista alumiiniprofiileista. Rakennetaan 100 tai 150 cm leveistä moduleista joiden välissä on tolppa kahdeksalla uralla. Jokaisesta tolpasta voit jatkaa eri kulmissa, haluttuun suuntaan. ALU seinäkuvia on helppo vaihtaa.

  Suurin etu tällä järjestelmällä on sen ylivoimainen muunneltavuus. Avainlippumerkitty.

  ALU messuosasto mallit ja hinta >

  FULL messuosasto - Täysin peitetyt rakenteet ja jatkuvaa kuvaa koko leveydeltä

  FULL – Täysin peitetyt rakenteet ja jatkuvaa kuvaa koko leveydeltä
  Todella tukeva rakenne jatkuville kuvapinnoille. Kuva on painettu luksustason stretch kankaalle ja kiinnitetään telineistöön tarranauhalla. Todella suosittu ratkaisu niin suorana taustaseinänä kuin myös pyöreäkulmaisena messuosastona. FULL soveltuu myös kaksipuolisille tulosteille. Valmistettu TETRIXillä.

  FULL messuosasto mallit ja hinta >

  TRUSS - Vähän Rock n’ Rollia messuosastollesi

  TRUSS – Vähän Rock n’ Rollia messuosastollesi
  Sekä “Modul” että “Extend” messuseinä-versioita saatavana. Näyttävät, kevyet trussit tuovat erikoista näyttävyyttä messuosastoon. 10x10cm paksut trussit kootaan kasaan kuin lelu-palikat. Voidaan toimittaa myös jatkuvalla kuvalla. Jos valitset 100 &150 cm moduuli rakenteista koostuvan kokonaisuuden, näkyviin jää enemmän trussia ja kuvien päivittäminen sekä seinäkkeen muodon ja koon muuttaminen helpompaa.

  TRUSS messuosasto mallit ja hinta >

  Mitä messuseinä & messuosasto maksaa?

  Uudelleenkäytettävät ja koottavat messuseinät ovat kannattava hankinta. Voit käyttää samoja messurakenteita yhä uudelleen. Kuinka budjetoida messuosaston? Alla esimerkki-hinnat joihin kuuluu sekä telineistö että painatus.

  Messuosaston malli
  1 – 3 seinäinen

  i -muoto. Yksi tustaseinä
  Hinta-arvio:

  L Kulmaosasto 2 seinää
  Hinta-arvio:

  U Upotettu 3 seinää
  Hinta-arvio:

  Pieni messuosasto noin 9 m2 300€ – 800€ 900€ – 1400€ 1300€ – 2300€
  Keski messuosasto noin 18 m2 700€ – 1200€ 1300€ – 2200€ 1800€ – 3000€
  Suuri messuosasto noin 30m2 1400€ – 2400€ 2600€ – 4500€ 3600€ – 6500€

  Selaa videoita messuosasto-rakenteista

  TRUSS messuosasto moduuli-rakenteinen

  TRUSS Extend jatkuvakuvallinen messuosasto

  ALU messuosasto modulaarirekenteinen

  ALU Luxia valaistu messuosasto video

  TUBE edullinen messuosasto video

  TUBE Panorama messuosasto video

  FULL messuosasto-moduli video

  LUXIA LUMI valaistut messuosasto video

  TÄRKEÄÄ: Kaikki messuseinistä

  Olemme koonneet kaiken oleellisen messuosastoista ja messuseinistä osoitteeseen www.messuseina.fi ! Täältä löydät tietoa messuosastojen seinärakenteeista ja tekniikoista. Kattavaa tietoa tuotantonopeudesta, hinnoista ja soveltuvuudesta.

  www.messuseina.fi messuosasto seinämallit hinta koko

  UUSI: Rahanarvoisia vinkkejä näytteilleasettajalle

  Opi kuinka saat enemmän irti messuständistäsi. Tässä alla on viisi klikattavaa ikonia joiden alta löydät ideoita ja ohjeita tehokkaaseen messuiluun. Joka sivulta löydät myös tulostettavat PDF versiot aiheista, joten voit vaikka tulostaa itsellesi pienen ohjekokoelman jos niin haluat. Ole hyvä!

  Helppo hankkia ja leikkisän helppoa käyttää
  Modulirakenne on siitä helppo että voit koota messuosaston uudella lailla tapahtumasta toiseen. Pienentää, suurentaa, rakentaa kulmia ja aina uusia itseäsi. Voit valita valmiista malleistamme kotisivulla tai ottaa meihin yhteyttä niin teemme ilmaisen 3D piirrustuksen rakenteista, joiden perusteella voit päättää onko hinta ja ratkaisu sinulle oikea.

  Messuosastomme ovat helppoja käyttää. Mitään sen kummempia työkaluja et tarvitse vaan kaikki osaavat käyttää ja koota TETRIX telineen. Kuvat rullautuvat ja osaston voit purkaa niin pieneksi että kuljetat sen helposti tavallisessa henkilöautossa.

  Miksi TETRIX – edullinen ja nopea ready-to-go messuosasto?
  Tämä on helpoin. Koska säästät rahaa, aikaa ja vaivaa. Kerroimme jo että TETRIX osasto on, painoineen päivineen, jopa edullisempi kuin vuokraosasto. Jos sanomasi ja brändisi pysyvät samana niin voit myös käyttää samaa osasto-kokonaisuutta vuodesta toiseen. Kun on aika päivittää seinien kuvat niin se käy yhtä helposti. Seuraavalla kerralla kun pystytät osaston niin kuvasi päivittyvät siinä samassa. Tämä on todella taloudellista markkinointia!

  Kokoat ready-to-go osastosi hetkessä. Verrattuna toisiin näytteilleasettajiin jotka ovat hankkineet osastonsa muulla tavoin, niin takaamme että voit tulla heitä myöhemmin messukeskukseen ja taatusti lähdet heitä aikaisemmin kotia kohti. TETRIX osastot ovat kaikkein nopein valinta.

  Uuden messuosastosi supernopea toimitus
  Toimitusaika uudelle osastollesi on tosi nopea. Valmistamme messuosastosi tilauksesta, jopa samana päivänä. Koska olemme lähellä sinua niin voit helposti myös tilata meiltä lisämetrejä messuseinääsi tai vaikkapa tarpeelliset neuvottelukopit, matot ja seinäpainatusten lisävuodat kädenkäänteessä.

  Olemme suomalainen valmistaja ja meiltä saat osastosi “suoraan valmistajalta”. Kyllä, jopa 90% messuständeistämme ovat kotimaisia. Innovoitu, tuottettu ja toimitettu Pohjanmaalta, Pietarsaaresta.

  Valitse sinulle sopivin vaihtoehto
  Laaja valikoimamme erottuu hinnan, ulkonäön ja toiminnan puolesta. Tässä alla lyhyt esittely messuosasto-rakenteista ja miten ne sopivat juuri sinulle.