Yhteystiedot: Suomi Skandinavia Baltia Venäjä | TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Yhteys 2024-01-29T17:59:10+00:00

  Ab TETRIX Oy 
  Kangastie 9
  FI-68600
  PIETARSAARI
  FINLAND

  +358 10 219 3560
  Y-Tunnus:
  2205948-4
  ALV-Tunnus: FI22059484
  Laskut sähköpostilla: invoice[at]tetrix.fi

  IBAN: FI8211133000616785
  SWIFT: NDEAFIHH
  E-Laskut: FI8211133000616785
  Operaattori: NDEAFIHH

  Ab TETRIX Oy Pääkonttori Pietarsaari Suomi

  Toimisto
  Yleiset kyselyt

  +358 (0)10 – 219 35 60
  info[at]tetrix.fi

  Mats Sandvik
  Liiketoiminan kehittäminen
  Myynti | TJ
  FIN | SWE | ENG

  358 (0)10 – 219 35 64
  mats[at]tetrix.fi

  Anna Yuschenko TETRIX Venäjä

  Anna Yuschenko
  Talous
  Kansainvälinen myynti
  ENG | SWE | RUS

  +358 (0)50 551 70 33
  anna[at]tetrix.fi

  Jenna Lövgren TETRIX

  Jenna Lövgren
  Toimistoassistentti
  Myynti
  FIN | SWE | ENG

  jenna[at]tetrix.fi

  Alan Cameron - TETRIX | GRAFISK

  Alan Cameron
  Grafiikka | Mainosteippaus
  Myynti GRAFISK
  ENG

  alan[at]tetrix.fi

  Thomas Lindén - TETRIX | ALUVERK

  Thomas Lindén
  Rakenteet
  ALUVERK
  SWE | ENG

  info[at]tetrix.fi

  Annika Vestman TETRIX yhteistieto

  Äitiysvapaalla
  Annika Vestman

  GRAFISK Logoteippaus ja Graafinen suunnittelu

  GRAFISK
  Tarra, Kyltti, Web suunnittelu

  +358 (0)44 978 44 75
  sales[at]grafisk.fi

  ALUVERK Yhdistettävät alumiiniprofiilit

  ALUVERK
  Kevyet alumiinirakenteet

  +358 (0)50 544 84 01
  info[at]aluverk.fi

  Suomen suosituimmat kuvatelineet
  Osaamme luoda sinulle tavan, jolla voit viedä suurkuvallisen sanomasi sinne missä ihmiset liikkuvat. Mainoksesi kulkee mukana TETRIX laatikossa, pieneksi pakattuna.

  Olemme toimittaneet kymmeniä tuhansia Roll-Up telineitä, lukemattomia ready-to-go messuosastoja ja tuhansittain esitetelineitä,banderolleja, logolippuja, mainostelineitä ja painettuja mattoja…  Näin olemme oppineet jotakin. Se ”jotakin” on nyt pohjana sille että meistä on tullut alamme innovatiivisin yritys.

  Sinä olet jo nähnyt tuotteemme.
  Kiitos sinun ja monien, monien muun kaltaisesi ansiosta, maastamme tuskin löytyy ihmistä joka ei olisi nähnyt TETRIXin tuotetta tehokäytössä; TV ohjelmat, messut, liiketilat, urheilutapahtumat, lehdistötilaisuudet – rehellisyyden nimissä, me itsekin joskus yllätymme iloisesti kaikista vastaantulevista työn tuloksista. Kiitos sinulle tästä!

  Kuten tuhannet yritykset ja yhteisöt kautta Pohjolan, Baltian ja Venäjän, voit luottaa siihen että TETRIX mainostelineet toimivat kuten kanssasi sovimme.

  TETRIX on innovatiivisin
  Nykyään yhä useampi tuotteistamme on meillä innovoituja ja valmistettuja tuotteita jotka nopeudensa, laatunsa, hintansa ja kotimaisuutensa ansiosta jättävät useimmat kilpailijat pölypilveensä.

  Kun aloimme kehittämään omia mainostelineitä, meitä varoittelivat lukuisat pahan ilman linnut. Niitä riittää. Vaan jos olisimme luopuneet ajatuksesta, meillä ei tänään olisi tarjota Euroopan nopeinta kuvateline-toimitusta. Pystymme esimerkiksi räätälöimään, rakentamaan, ja painamaan kokonaisen messuosaston jopa samana päivänä. Ja mikä parasta, se mahtuu autosi takakonttiin kuljettaessa. Takaamme sen!

  Suomen Jeppis, eli Pietarsaari on uusien, jopa maailmanlaajuisten mainosteline-innovaatioiden kehto. Jokaisena hetkenä, ympäri vuoden prototyyppi-verstaalla jonottaa 30-50 tuotetta. Näistä noin joka viides tuote tulee täyttämään hinta, laatu ja nopeus-vaatimuksemme; päätyen verkkokaupan kautta käyttöösi. Nykyisin tarjoammekin maailman laajimman valikoiman ready-to-go messuosastoja, ständejä jotka siirrät tapahtumasta toiseen ja pystyt muuntelemaan tarpeisiisi sopivaksi.

  Kaikki nyt laadusta osaa puhua
  …ja tarjota jotain halpaa, mutta hyvin harva, jos kukaan, meitä edullisemmin. Koska olemme oppineet vaatimaan tuotteilta sen minkä sinäkin siltä odotat, osaamme tehdä tuotteestasi laadukkaan ja pitkäikäisen. Tunnemme asiakkaamme, tiedämme suomalaisen tinkimättömät vaatimukset. Kyse on luottamuksestasi!

  Ymmärrämme että joskus toimitetut telineet joutuvat sinun kiireen uhriksi, eikä aika anna myöden siistiin käsittelyyn. Yllätyksenä meille ei tule esimerkiksi se että yhtenä hetkenä  toimittamamme tuote on purevassa pakkasessa ja hetkeä myöhemmin +50 astetta lämpimämmässä tilassa. TETRIX kestää. Siksi suunnittelemme aina tuotteemme niin että sen laatu vastaa Pohjoismaista käsitystä laadusta.

  Toimitusvarmuutemme on tunnettu
  Kun ja jos sinulle tulee oikein paniikki, niin me olemme juuri se tippa joka ”viime tipassakin” pyrkii ratkaisemaan pulmasi. Kaikesta iloisesta asiakaspalautteesta, se tavallisin on kiitos siitä että asiakas sai kun saikin kunnialla läpivietyä lähes toivottoman näköisen aikataulun. Toimintavarmuutemme on osa laatuamme – se kuuluu aina hintaan.

  Inspiroidu TETRIX uutiskirjeellä