TETRIX
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  TETRIX VERKKOKAUPPA 2024-01-22T18:44:11+00:00
  PatentDispenser

  PatentDispenser annostelija

  UUSI HYGIENIA INNOVAATIO!
  Annostelija johon sopii kaikki pumppu-pullot
  -Voidaan asentaa seinälle tai DesiStandi jalkaan
  Toimitus: 1-3 päivää
  Sisältyy: PatentDispenser
  Lisätietoa >>>

  MULTI-ANNOSTELIJA, ULKOVESSASTA AINA LEIKKAUSOSASTOLLE

  Oletko sinäkin kokenut kymmeniä, ehkä satoja kohteita jossa seinillä on annostelijoita jotka ovat seisseet käyttämättöminä vuosikaudet?! PatentDispenserin avulla saat hygienisen ratkaisun joka ei sido sinua tiettyyn ainevalmistajaan, vaan voit käyttää mitä ja minkäkokoista pumppupulloa tahansa - ja muunnella annostelijaasi pullon mukaan. PatentDispenser tarjoaa sairaalatasoista hygieniaa, koska kaikki osat ovat sähkösinkittyjä ja ne voidaan tiskata. Vaan tämä annostelija toimii yhtä hyvin ulkokäymälässä, asuntoautossa kuin myös keittiössäsi tai sairaalan leikkausosastolla.

  PatentDispenser on TETRIX keksintö jolla vältetään annostelijaratkaisujen katoamista kriisitilanteissa. Telineen kannattimia voidaan siirtää niin että muutamassa sekunnissa sen saa säädettyä sopimaan mille pullolle tahansa. Kontaminaatioriski vähenee koska likaiset kädet eivät koske pulloon tai pintoihin sen vuoksi että annostelijassa on 16cm pitkä kyynärliipaisin. Lisäkannattimilla saat myös isot, litraiset pullot sopimaan annostelijaan.

  Halutessasi voit uusiokäyttää mitä pulloa tahansa ja täyttää sen saippualla, käsihuuhteella, rasvalla, samppoolla... halutulla aineella. Säästä rahaa ostamalla isoja pakkauksia ja täytä pumppupullot kerta toisensa perään. PatentDispenseriä tarvitaan, ainakiin back-uppina kaikkiin paikkoihin jossa hygieniavaatimus on suuri.

  Suomessa innovoitu ja valmistettu tuote!

  (Suomen ALV lisätään hintaan)
  . . . . . . . . . . . . . .
  Nettitilaus: Klikkaa koria ja siirry tämän jälkeen tilauskaavakkeeseen yläoikealta.   
  EUR
   
  Määrä

  PatentDispenser annostelija
  12,00
   
  PatentDispenser annostelija 10-pack
  110,00
   
  PatentDispenser LITRA
  16,00
   


  Saman tuoteryhmän valikoimaa