Yhteystiedot: Suomi Skandinavia Baltia Venäjä | TETRIX - Super-nopea toimitus, edullinen hinta ja kotimainen.
Kassa  
  Totalt: 0,00€
  Yhteys 2021-10-20T12:03:34+00:00

  Ab TETRIX Oy 
  Kangastie 9
  FI-68600 PIETARSAARI
  FINLAND

  +358 10 219 3560
  Y-Tunnus:
  2205948-4
  ALV-Tunnus: FI22059484
  Laskut: invoice[at]tetrix.fi

  Tilinumero: 111330-616785
  (Nordea)
  IBAN: FI8211133000616785
  SWIFT: NDEAFIHH

  Annika Vestman TETRIX yhteistieto

  Annika Vestman
  Toimistovastaava
  Myynti

  +358 (0)10 – 219 35 60
  annika[at]tetrix.fi

  Jennifer Nyman TETRIX Back Office and Print

  Jennifer Nyman
  Logistiikkavastaava
  Myynti

  +358 (0)10 – 219 35 65
  jennifer[at]tetrix.fi

  Mats Sandvik
  Liiketoiminan kehittäminen
  Myynti | TJ

  358 (0)10 – 219 35 64
  mats[at]tetrix.fi

  Stefan Vikström - TETRIX

  Stefan Vikström
  Alurakenteiden tuotekehitys
  Myynti

  +358 (0)10 – 219 35 66
  stefan[at]tetrix.fi

  Toni Keskinen
  3D-suunnittelu & Räätälöinti

  3d[at]tetrix.fi

  Anna Yuschenko TETRIX Venäjä

  Anna Yuschenko
  Johtaja, TETRIX Venäjä

  +7 (921) 934 73 35
  +358 (0)50 551 70 33
  anna[at]tetrix.fi

  Anna Yuschenko TETRIX Venäjä

  Niclas Forsbacka
  Myynti PLASTIX

  +358 (0)44 978 44 75
  niclas[at]plastix.fi

  TETRIX Venäjä

  TETRIX Venäjä
  Pietari, Ekspofabrika

  www.tetrix.su

  Ab TETRIX Oy Korkein luottoluokitus

  Suomen suosituimmat kuvatelineet
  Osaamme luoda sinulle tavan, jolla voit viedä suurkuvallisen sanomasi sinne missä ihmiset liikkuvat. Mainoksesi kulkee mukana TETRIX laatikossa, pieneksi pakattuna.

  Olemme toimittaneet kymmeniä tuhansia Roll-Up telineitä, lukemattomia ready-to-go messuosastoja ja tuhansittain esitetelineitä,banderolleja, logolippuja, mainostelineitä ja painettuja mattoja…  Näin olemme oppineet jotakin. Se ”jotakin” on nyt pohjana sille että meistä on tullut alamme innovatiivisin yritys.

  Sinä olet jo nähnyt tuotteemme.
  Kiitos sinun ja monien, monien muun kaltaisesi ansiosta, maastamme tuskin löytyy ihmistä joka ei olisi nähnyt TETRIXin tuotetta tehokäytössä; TV ohjelmat, messut, liiketilat, urheilutapahtumat, lehdistötilaisuudet – rehellisyyden nimissä, me itsekin joskus yllätymme iloisesti kaikista vastaantulevista työn tuloksista. Kiitos sinulle tästä!

  Kuten tuhannet yritykset ja yhteisöt kautta Pohjolan, Baltian ja Venäjän, voit luottaa siihen että TETRIX mainostelineet toimivat kuten kanssasi sovimme.

  TETRIX on innovatiivisin
  Nykyään yhä useampi tuotteistamme on meillä innovoituja ja valmistettuja tuotteita jotka nopeudensa, laatunsa, hintansa ja kotimaisuutensa ansiosta jättävät useimmat kilpailijat pölypilveensä.

  Kun aloimme kehittämään omia mainostelineitä, meitä varoittelivat lukuisat pahan ilman linnut. Niitä riittää. Vaan jos olisimme luopuneet ajatuksesta, meillä ei tänään olisi tarjota Euroopan nopeinta kuvateline-toimitusta. Pystymme esimerkiksi räätälöimään, rakentamaan, ja painamaan kokonaisen messuosaston jopa samana päivänä. Ja mikä parasta, se mahtuu autosi takakonttiin kuljettaessa. Takaamme sen!

  Suomen Jeppis, eli Pietarsaari on uusien, jopa maailmanlaajuisten mainosteline-innovaatioiden kehto. Jokaisena hetkenä, ympäri vuoden prototyyppi-verstaalla jonottaa 30-50 tuotetta. Näistä noin joka viides tuote tulee täyttämään hinta, laatu ja nopeus-vaatimuksemme; päätyen verkkokaupan kautta käyttöösi. Nykyisin tarjoammekin maailman laajimman valikoiman ready-to-go messuosastoja, ständejä jotka siirrät tapahtumasta toiseen ja pystyt muuntelemaan tarpeisiisi sopivaksi.

  Kaikki nyt laadusta osaa puhua
  …ja tarjota jotain halpaa, mutta hyvin harva, jos kukaan, meitä edullisemmin. Koska olemme oppineet vaatimaan tuotteilta sen minkä sinäkin siltä odotat, osaamme tehdä tuotteestasi laadukkaan ja pitkäikäisen. Tunnemme asiakkaamme, tiedämme suomalaisen tinkimättömät vaatimukset. Kyse on luottamuksestasi!

  Ymmärrämme että joskus toimitetut telineet joutuvat sinun kiireen uhriksi, eikä aika anna myöden siistiin käsittelyyn. Yllätyksenä meille ei tule esimerkiksi se että yhtenä hetkenä  toimittamamme tuote on purevassa pakkasessa ja hetkeä myöhemmin +50 astetta lämpimämmässä tilassa. TETRIX kestää. Siksi suunnittelemme aina tuotteemme niin että sen laatu vastaa Pohjoismaista käsitystä laadusta.

  Toimitusvarmuutemme on tunnettu
  Kun ja jos sinulle tulee oikein paniikki, niin me olemme juuri se tippa joka ”viime tipassakin” pyrkii ratkaisemaan pulmasi. Kaikesta iloisesta asiakaspalautteesta, se tavallisin on kiitos siitä että asiakas sai kun saikin kunnialla läpivietyä lähes toivottoman näköisen aikataulun. Toimintavarmuutemme on osa laatuamme – se kuuluu aina hintaan.

  Inspiroidu TETRIX uutiskirjeellä